Angliában és Hollandiában tett utazásaink ihlették első üzletünk létrehozását 1995-ben. Akkor még a Nosztalgia név utalt arra, hogy üzletünkben a „boldog békeidők” hangulatára jellemző régies küllemű, antik hatású, angolszász ízlésvilágot tükröző tárgyakra lelhetnek!

A nagy sikeren felbuzdulva 1996-ban nagykereskedést hoztunk létre Budapesten mely üzleti tevékenység 10 éven keresztül „fénykorát” élte… Sorra nyitottak partner üzleteink, Győrtől Nyíregyházáig… Mellékelt képeink ízelítőt nyújtanak „régmúlt időkről”, mi is szívesen nosztalgiázunk a képek láttán.

Sokan már nincsenek, de amíg voltak, igazán békebeli hangulatú üzletet tudhattak magukénak a képek tanúsága szerint is!
A Mosonmagyaróvári üzlet helyén azóta Fogtechnikai labor várja az érdeklődőket… tehát ahol korábban porcelán babák és teddy mackók ékesítették a kirakatot, most az „új idők” igényeihez igazodva, profilváltásra kényszerült a tulajdonos.

2005 májusában a Törökbálinti MAX CITY-ben nyitottuk meg LAKBERENDEZÉSI üzletünket Nosztalgia Home néven, ahol a régies küllemű lakberendezési tárgyak forgalmazását már BÚTOROKKAL egészítettük ki, tehát a díszes gombokhoz kabátot is talál nálunk.

Bútoraink széles szín és anyagválasztéka megtalálható oldalunkon, nagyon kedveltek a festett fa és hasított bőr garnitúráink, a katalógusban fellelhető formák több száz szín variációval rendelhetők.

Hogy a stílusok „útvesztőjében” segítségükre lehessünk, négy fő stílust határoztunk meg oldalunkon, melyekre ÜZLETÜNKBEN berendezett enteriőrjeink is utalnak. Amit mindig fellelhet nálunk az a KLASSZIKUS, COUNTRY stílus teljes berendezése bútortól, lámpán keresztül a kiegészítőkig… mi szem-szájnak ingere! Segítségükre vagyunk azoknak is akik boros pincéjüket, éttermüket szeretnék autentikus stílusban berendezni. A trendkövető, modernebb stílus kedvelői szintén találnak nálunk kiegészítőket, lámpákat, melyekkel színesíthetik otthonukat.

Árukészletünk nagy része Holland nagykereskedésekből, Erdélyi gyárakból, Indiai importból származik.

Tekintse meg választékunkat, térjen be üzletünkbe, érezze magát OTTHON nálunk.!